Σχολείο

Ιστορική διαδρομή

7f1a4e3b9aca5db6e54e7ed7b9eb2068_school-clipart-free-kindergarten-clipart-panda-free-clipart-images-school-clipart-free_450-454

Αγαπητοί γονείς, ο παιδικός σταθμός BABY PLANET ιδρύθηκε το 2000 από την κ. Ζιώγα Σοφία, απόφοιτη του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών, και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Ζιώγα Σπύρου.

Ευελπιστούμε με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο παιδικό σταθμό που να προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη σωστή ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών. Ελπίζουμε ότι και με τη δική σας συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Ο στόχος μας

target

Ο στόχος μας είναι, με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο παιδικό σταθμό που να προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη σωστή ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών. Ελπίζουμε ότι και με τη δική σας συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Διεύθυνση

Σπύρος Ζιώγας

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και εύχομαι να πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τον σταθμό μας.

Φροντίζουμε για την ψυχοσωματική ανάπτυξη των βρεφών και των νηπίων, ενημερώνουμε και συμβουλεύουμε τους γονείς πάνω στη σωστή φροντίδα για το παιδί.

Η αγάπη που προσφέρουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί για τα παιδιά, η υπομονή, η ευαισθησία, η τρυφερότητα, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά μας.

Οι Δασκάλες μας

Κα Κατερίνα

Βρεφονηπιοκόμος

Κα Φανή

Βρεφονηπιοκόμος

Κα Ιφιγένεια

Βρεφονηπιοκόμος

Κα Γωγώ

Νηπιαγωγός

Κα Μαρία

Νηπιαγωγός

Κα Φιλιώ

Βρεφονηπιοκόμος

Κα Δήμητρα

Βρεφονηπιοκόμος

Κα Γεωργία

Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας